Inchiriere tocatoare

Servicii

Va punem la dispozitie o gama intreaga de tocatoare acoperind astfel toate nevoile dumneavoastra.

Tocator Jensen A528

Jensen A528

Diametrul maxim tocat este de 16 cm

Acest utilaj are un randament de pana la 4mc pe ora si este destinat clintilor care sunt implicaţi in proiecte de amploare, şi care doresc eliminarea deşeurilor vegetale în condiţii de eficienţă maximă.

Caravaggi model Bio 60

Diametrul maxim tocat este de 6 cm

Acest utilaj are un randament de 1-2 mc / ora. Este un tocator de crengi conceput pentru uz profesional cât şi pentru cel casnic. Echipat cu motor Honda performant, poate toca crengi şi deseuri lemnoase diverse. Este dotat cu 2 roţi pentru o manevrare şi deplasare facilă.

Caravaggi model Bio 60
Tocator Lumag 1500EW

Lumag 1500EW

Tocator grengi

Acesta este un tocător destinat lucrărilor de medie dimensiune, se adreseaza instituţiilor sau companiilor ce refolosesc lemnul, (resturile) copacilor dupa curătare, crengi, resurse naturale refolosibile cum ar fi lastari şi parţi mici din arbori, vegetaţie crescută spontan, arbuşti sau resturi vegetale. Este un utilaj ce se tractează după autovehicul, tip remorcă, şi se manevrează cu usurinţă. Ideal pentru pregatirea de compost. Echipat cu un motor pe benzină, are autonomie pe orice tip de teren

VIKING GE 150.1

Tocator crengi

Este echipat cu un motor electric ce are un randament excelent în tocarea crengilor cu diametru de până la 3,5 cm. Este un tocător de crengi pentru lucrări perioadice de întreţinere a gradinii puternic, cu deschidere a conului de alimentare oblică, în formă de trifoi.

VIKING GE 150.1

Societatea noastră oferă şi servicii de: